Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Згадай свою останню прогулянку містом: розкидане сміття на вулицях, у парках, у підземних переходах… твоя дитина їсть морозиво, а навколо валяється смердюче сміття… – Приємний відпочинок?

Ти ж охайна людина, любиш чистоту і красу, то чому живеш серед бруду?

Юрій Пивоваренко

А ти знаєш що Київ – найбрудніша Європейська столиця? Загальна площа смітників в Україні перевищує площу паркових зон! Якщо зараз не виправити ситуацію, то за наступні 2-3 роки наша країна перетвориться на величезну помийну яму. Уявляєш, як твоя маленька дитина питає тебе: «А чому у кіно показують чисті й гарні міста і ліси, а в нас на вулицях саме сміття?». Що ти їй скажеш? – Цю дурню про те що «це в нас менталітет такий»? У тебе ж не такий менталітет – ти ж не свиня!

До чого весь цей галас? – Озирнись! Ми вже по горло в багні!

Часу в нас, нормальних людей, все менше. І якщо сидіти склавши руки, то скоро нам і нашим дітям залишаться 2 варіанти:

  1. Просто існувати посеред сміття. – Абсолютно реальний варіант – бомжі ж живуть і не жаліються…
  2. Плюнути на все і виїхати за кордон (у США чи до Європи), там дуже красиво: чисто, прибрано. – Якихось 10-15 років і нас там навіть перестануть зневажати, і сприйматимуть як повноправних громадян.

Але ми можемо покращити ситуацію вже зараз. Допоможи нам! – Це простіше, ніж здається!

Ми, команда організаторів проєкту «Зробимо Україну чистою!», вже ведемо активну діяльність. Результатами нашої роботи стала акція у Києві минулої осені, коли ми зробили чистими 20 парків міста, та квітнева всеукраїнська акція, коли 22 000 українців прибрали непотріб у зелених зонах 55 міст по всій країні. Залишилось докласти ще зовсім трохи зусиль, щоб пробудити свідомість всіх наших співвітчизників, а Україну зробити гарною квітучою країною!

Долучайся до команди організаторів «Зробимо Україну чистою!» і ти отримаєш:

  • Досвід організації масштабної акції (на рівні міста чи країни). – Це буде суттєвим плюсом у твоєму резюме і гарним фундаментом для реалізації твоїх власних проєктів.
  • Купу нових корисних контактів зі сфери бізнесу та активної молоді. – Це однозначно допоможе тобі у здійсненні твоїх інших особистих цілей.
  • Ти зробиш свій внесок у покращення життя свого міста та країни. Відчуєш насолоду від того, що ТИ ВПЛИВАЄШ, що ти є рушієм цих змін на краще.

Все що тобі треба для цього: просто зв’яжись із нашим координатором з комунікацій, Наталією, за телефоном (063) 757-51-55, або напиши на e-mail natalya.khomiak@gmail.com – і ми дамо відповіді на всі твої запитання. Ми чітко розписали на які напрямки роботи нам потрібні люди (особливо потрібні досвідчені спеціалісти зі сфер управління, логістики і рекрутингу).

Першим 20 новим членам команди ми подаруємо тренінг з проєктного менеджменту в Києві. (Звичайна вартість такого тренінгу – 800 грн. з учасника. Ти ж його можеш отримати безкоштовно, якщо маєш чим допомогти у проєкті «Зробимо Україну чистою!»)
Ми набираємо людей лише до 1 вересня – поспішай приєднатися до команди.
Із 35 місць залишилось лише 20. Дій швидше!

P.S. Пам’ятай, якість твого життя і життя всієї країни залежить саме від тебе!

Координатор проєкту «Зробимо Україну чистою!»

Юрій Пивоваренко

yuri@letsdoit.org.ua

Наш сайт: http://letsdoit.org.ua

Ми у Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItUkraine

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *