Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Як повідомляє сайт autoconsulting.ua, 27 травня в Києві компанія “Біоавтомотів” – офіційний дистриб’ютор компанії «Bio Automotive Co.»  з Гонконгу – представила перші серійні електромобілі, які пройшли сертифікацію в Україні та поступили у роздрібний продаж.

В Україні презентовано електромобілі EVA
В Україні презентовано електромобілі EVA. Фото сайту bioauto.com.ua

Компанія «Bio Automotive Co.» розпочала в Гонконзі серійне виробництво електромобілів у минулому році і на сьогодні випускає 5 різних моделей. На українському ринку буде представлено дві з них: двомісна BIO evA-2 та чотиримісна BIO evA-5.

Електромобілі мають запас ходу 100-120 км в залежності від стилю водіння та характеру місцевості, можуть розвивати швидкість 70-80 км на годину, а заряджаються від звичайної розетки напругою (110-220 В) за 7-8 годин.

В презентації електромобілів взяла участь Яна Клочкова
В презентації електромобілів взяла участь Яна Клочкова. Фото сайту autoconsulting.ua

Комплектація BIO evA-2 включає кондиціонер, підігрів заднього скла та бокових дзеркал, протитуманні фари, електропідйомники скла. Під капотом встановлено 3-фазний електродвигун постійного струму потужністю 5 кВт і 2 акумуляторні батареї, а в багажнику розміщено ще дві акумуляторні батареї. Загальна вага автомобіля складає 630 кг, з яких 252 кг – це вага акумуляторів. Вартість BIO evA-2 – від 10000 Євро. Чотиримісна модель має більш потужний двигун (3-фазний електродвигун постійного струму потужністю 7,5 кВт) та більшу вагу – 1190 кг (вага акумуляторів – 270 кг). Вартість evA-5 – 13000 Євро.

Перший салон електромобілів BIO Auto розпочне свою роботу в Києві на Петрівці (на території центру автоторгівлі CARточка). Другий салон відкриється в Криму, а надалі дилерська мережа розвиватиметься по всій території України.

Перші автомобілі компанія вже зареєструвала в ДАІ та буде їх використовувати для тест-драйвів.

За словами представників компанії “Біоавтомотів”, в Києві вже підписаний договір про сервісне обслуговування BIO Auto, а восени розпочне свою роботу програма підтримки власників таких авто, яка буде включати доставку заряджених акумуляторів або транспортування авто до місць зарядки, якщо власник авто не розрахував пробіг та зупинився в дорозі. Гарантія на BIO Auto складає 1 рік, а термін експлуатації акумуляторної батареї – 3 роки. Вартість нового комплекту акумуляторних батарей – 600 Євро. Власники компанії до кінця року планують продати 500 електромобілів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *