Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Веб-сайт press.cv.ua оприлюднив відео та лист очевидця про безвідповідальну поведінку працівників комунальних служб, які, очищуючи міст, сніг разом із брудом, що, очевидно, містить токсичні речовини автомобільних вихлопів та залишки пального і мастильних матеріалів, скидають прямо в річку Прут.

“Сьогодні у Чернівцях став свідком здавалося б такої необхідної роботи – прибирання та розчищення доріг комунальниками. Було б все звично, якби не одне але. В полудень кілька роботяг з комунальної служби спецтехнікою згрібали брудний сніг насичений токсинами на мості через р. Прут. І щоб далеко не їздити, викидували його з мосту прямо в річку”, – написав очевидець редакції видання.

“Зекономити на пальному вирішили? Жоден водій котрий живе в місті не зупиниться і не спитає: “Чому? І хто давав дозвіл?”. Адже мало хто усвідомлює, що цим сильно забруднюють воду, котру споживають Чернівчани. Експерти кажуть: “Вуличний сніг містить окрім солей важких металів, ще десятки небезпечних токсинів”. Цікаво, а куди екологи дивляться? А Ви кажете влада. Отак і живемо в цілковитій байдужості до самих себе. Нас отруюють а ми спостерігаємо.”, – не стримує своє невдоволення очевидець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *