Notice: Undefined variable: page_title in /var/www/vhosts/ecoclubua.com/ecoclubua.com/public/wp-content/themes/ecoclubua/single.php on line 11

Цього року розпочинається проєкт «Екостежка Журавлинна». Проєкт виконується Екоклубом «Зелена Хвиля» у партнерстві із Міжріченським регіональним ландшафтним парком за підтримки програми Матра посольства Королівства Нідерландів. У проєкті буде обладнана екостежка у Міжріченському парку, після чого на основі екостежки буде проведена природнича школа для усіх охочих із залученням експертів.

Міжріченський регіональний ландшафтний парк
Міжріченський регіональний ландшафтний парк. Фото ukrainaincognita.com

Міжріченський парк знаходиться у мальовничому міжріччі Дніпра та Десни у Чернігівській області.

Міжріченський регіональний ландшафтний парк
Міжріченський регіональний ландшафтний парк

Прогулюючись екостежкою, Ви зможете ознайомитися із природою Українського Полісся, а також дізнатися про культуру та історію місцевого населення. Крім цього, побачите поліські болота, де навесні квітне калюжниця, та відчуєте свіжість соснового лісу, в якому можна побачити справжнього великого лося!

Протягом природничої школи експерти–знавці ссавців, членистоногих, земноводних, рептилій, птахів та рослин проводитимуть майстер-класи із визначення наших братів менших та повідають вам про цікаве із життя тварин та рослин. Не пропустіть! Природнича школа буде навесні.

Якщо Ви зацікавилися цим проєктом, то є можливості долучитися до власне створення екостежки (підготовка, встановлення необхідного обладнання, збір інформації про об’єкти екостежки та ін.) та до майстер-класів у природничій школі, пишіть на адресу hanna.plotnykova[at]googlemail.com чи телефонуйте +38 097 484 00 80 (з 15.00 до 22.00 в будні та протягом дня на вихідних).

Дивіться фоторепортаж: Між двома річками, між двома військовими полігонами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *